Turbo servis "Radosavljević" se više od jedne decenije uspešno bavi reparacijom turbina i prodajom delova za turbine (turbo kompresore). Posluje u okviru Auto servisa Radosavljević osnovanog još daleke 1977. godine. Za više od četiri decenije postojanja, od male mehaničarske radionice nastao je moderan centar za mašinsku obradu delova motora, kao i savremen servis za remont turbina i turbokompresora. Načinom i kvalitetom remonta servis ispunjava zahteve tržišta EU što dokazuje i izvoz proizvoda na to tržište. U svaki turbo kompresor koji servisiramo ugrađuju se isključivo originalni proizvođački delovi. Finalni proizvodi testirani su na visoko preciznim mašinama.

Krajem 2012-te godine Turbo servis "Radosavljević" postao je glavni uvoznik i distributer proizvoda Turbo international-a za Srbiju. Nakon toga postali smo glavni uvoznici i distributeri renomiranog italijanskog proizvođača Turbo rail čije proizvode distribuiramo i danas. To je globalno prepoznatljiv brend koji je godinama zastupljen na svetskom tržištu. Imajući to u vidu, doveli smo ovaj brend u Srbiju kako bi delatnost remonta turbina podigli na viši nivo.

Profil i lager našeg magacina je prilagođen zahtevima tržišta. Posedujemo veliku količinu rezervnih delova kao i novih agregata, što nam omogućuje da vreme remonta svedemo na 2-3 sata uz najviši nivo kvaliteta.

U našem servisu klijentima se pružaju sledeće vrste usluga: remont turbina, montaža i demontaža turbina, mašinsko čišćenje DPF-a, sklapanje polumotora, kompletna mašinska obrada motora, šlep služba 00-24.

© Copyright 2021 Turbo servis Radosavljević | Powered by Lucky Web Solutions